Nis

İşte onlardır hayırlı işlerde koşuşarak yarışanlar ve onlardır bu işlerde hep önde gidenler!

Mü'minûn / 61. Ayet

Her milletin yöneldiği bir kıblesi vardır. Siz hep hayırlı işler yapmada birbirinizle yarışın! Nerede olursanız olun, Allah hepinizi huzurunda bir araya getirecektir. Çünkü Allah’ın her şeye gücü yeter.

Bakara / 148. Ayet

Öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde öğrencilerimiz tarafından ihtiyaçlı kişilere dağıtılması için "Hayırda yarışanlar" etkinliği olarak Ramazan kumanyası oluşturma faaliyeti başlatıldı.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Her cuma sabahı  tüm şehitlerimiz için icra edilen Kur'an-ı Kerim tilavetiyle güne başlarız. Bu vatan toprağında açan çiçeklerin özsuyunda şehit kanı var.Gülüyorsa çocuklar ölümü göze alarak onlara hayat suyu veren öğretmenler ,şehit öğretmenler var.Bu ülkenin hamurunda sevgi sevda hamuru var.Bu sevda bitmez ,bitmeyecek.Önden giden güzeller,ŞEHİTLERİMİZ hakkınızı ödemek zor.Sizi sevmemek ,unutmak kalpsizlik,vefasızlıktır.Bizler bu vatanın gerçek sahipleriyiz.Fedakarlıklarınızı unutmayacağız.Ruhunuz şad olsun.

Mrt

Bu vatan için  ailelerinden, mesleklerinden ,canlarından vazgeçen  bugünleri bize armağan eden tüm vatan ve eğitim şehidi öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Tüm Meslek Dersleri öğretmenlerimiz   Kur'an-ı Kerim derslerinde ve öğle arası Diyanet görevlisi cami hocamızın  nezaretinde öğrencilerimiz tüm şehitlerimiz için hatim yaptılar.Haklarını ödemek çok zor olsada Rabbimizden onlara rahmet diliyor ve dualarımızda unutmuyoruz.Tüm şehitlerimizden ALLAH razı olsun.Şefaatlerine nail oluruz inşallah.

Mrt

Önder İmam -Hatipliler Derneği başkanı Şuayip ÇİĞDEM ve  yardımcısı Veysel ARSLAN bey tarafından öğrencilerimize ramazan hediyesi olarak şal getirildi.Geçen yılda tüm okulumuza şal ve başörtü hediye vermişlerdi.Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

CUMHURİYETİMİZİN 100 ÜNCÜ YILINDA MEHMET AKİFİ ERSOYU YAD EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE ONU NASIL ANLATABİLECEĞİMİZİ ,AKİFİN ASIMIN NESLİ DEDİĞİ GENÇLİĞE MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİ NASIL KALICI HALE GETİRİLEBİLİR.ÖĞRETMENLER OLARAK BUNU NASIL YAPABİLİRİZ KONULU SÖYLEŞİ VE TOPLANTI YAPTIK.ÖĞRETMENLERİMİZ GÖRSEL VE CANLANDIRMALARLA MEHMET AKİF ERSOYU ANDILAR.ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN 12 MART PROGRAMI BÜYÜK İLGİYLE İZLENDİ.

Mrt

11 Mart Dünya pi günü nedeniyle düzenlediğimiz geleneksel mangala turnuvamiz 3 hafta sonunda tamamlanmıştır.Turnuvamiza katılan , emek veren tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.Turnuvamizin genel kategoride 3.   su 11C sınıfından Cemile Çelen ,  2. si  11A sınıfından Rabia Nur Şen ve 1. Si 11F sınıfından Rabia Baş olmuştur.9.siniflar 1.si 9 C sınıfından Zeynep Yarimtepe ;10.siniflar 1.si 10 C sınıfından Şevval Yavuz ve yine 11 .  sınıflar 1.si 11 F sınıfından Rabia Baş olmuştur.Basarilarindan dolayı kendilerini tebrik ediyorum.Yarismaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim...(Burcu TÜRKBAŞ). Turnuvayı yürüten Burcu TÜRKBAŞ hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İbn-i Haldun üniversitesinden Eren Etirli bey sınav kaygısı ve  motivasyonumuzla ilgili  konuşma ve üniversite tanıtımı yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

ŞEHİTLER HAFTASINDA 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN SEVCAN NUR ELDEM TARAFINDAN EMEK EMEK ÇİZİLEN VATAN ŞEHİTLERİMİZİN KARAKALEM ÇALIŞMALARINI SUNUYOR,KENDİSİNE HASSASİYETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR

Mrt

Kendileri kadar güzel bir ortam oluşturmak isteyen gönlü güzel öğrencilerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür edriz.Bir kaç haftadır okul bahçemizi kendiliğinden çöpleri toplayarak,temizleyerek verdikleri değeri bize hissettiren değerli öğrencilerimiz sizleri tebrik ediyor,çöplerimizi yere atarak doğaya gerekli özeni göstermeyen herkesi daha duyarlı bireyler olmaya davet ediyoruz.

Mrt

AFYON SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TÜM BÖLÜMLERİ VE AFYONKARAHİSAR KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ VE VETERİNERLİK FAKÜLTESİNİ ZİYARET ETTİK.HOCALARIMIZIN İLGİSİ VE SUNUMLARI BİZLERİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ.ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI CEVAPLAYARAK BİZE MESLEKLER HAKKINDA AYRINTILI BİLGİLER VERDİLER.LABORATUAR BÖLÜMLERİ GEZİLERİMİZLE OLDUKÇA VERİMLİ BİR TANITIM YAPILDI.ÖĞRETİM GÖREVLİSİ HOCALARIMIZA GÜLER YÜZLERİ VE İLGİLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108.YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE,SAYGIYLA ANIYORUZ. MANEVİ BİR RUHLA  PROGRAMIMIZI HAZIRLAYAN  MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİ AYŞE DEMET AYDOĞAN VE SABRİ EĞRET HOCALARIMIZA,İCRA EDEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKUL ÖĞRETMENLERİMİZ ARİF OKUMUŞ,YAKUP EKİCİ VE PROGRAMDA GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE HAZIRLADIKLARI ANLAMLI İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF KONULU SUNUMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖĞRENCİLER  MANGALA OYNAYARAK EĞLENİYOR

Matematik öğretmenimiz Burcu TÜRKBAŞ tarfından organize edilerek başlatılan turnuva öğrencilerimiz tarfından beğeniyle takip edilmektedir. Mangala, bir Türk zeka oyunu olan Köçürme; dünyadaki yaygın adıyla Mankala oyunudur. Gaziantep, Urfa, Hatay gibi illerde oynanan Köçürme oyununun adıdır.Türk zeka oyunu mangala basit görünmesine karşın zekayı oldukça geliştiren eğlenceli bir oyundur.