Mrt

YARIŞMALARIMIZIN  SONUCU TATLIYA BAĞLANDI.HER GRUBUN BİRİNCİSİNE BAKLAVA ÖDÜLÜ VAR :) EĞLENDİK,YORULDUK,SEVDİK ,SEVİLDİK.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN ,GAYRETLERİNDEN VE KATILIMLARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

1-2-3 MART TARİHLERİNDE 9-10-11.SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARIMIZ BAŞLADI.ÖĞRENCİLERİMİZİN TATLI HEYECANINA ORTAK OLDUK.İLK BİLGİ YARIŞMAMIZI 9/D SINIFI KAZANDI.KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.10. Sınıflarımızın 1. si 10/D sınıfı oldu .kendilerini tebrik ediyoruz.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZ GENÇ SESLER MUSIKİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKUL ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE .

Şbt

Hitabet ve Mesleki uygulama dersleri kapsamında 1. dönem 11. sınıf öğrencilerimiz vaaz sunumlarını sınıflarda gerçekleştirmiştir.

Ock

10.Sınıf öğrencilerimize gelecek seneye yönelik alan belirleme toplantısını yaptık.Ailelerimizin öğretmenlerimizin öğrencilerimizin alan seçimlerinde gerçekçi kararlar alınması noktasında hareket etmelerigeleceğe yönelik çalışmalarda öğrenci başarısını olumlu etkileyecektir.Öğrencilerimizin alan seçim dilekçelerini 20 Ocak Cuma gününe kadar Müdür Yardımcısı MEHMET  ÖLMEZ'E teslim etmeleri önemle duyurulur.

Ock

SINAVLA İLGİL AYRINTILI BİLGİ REHBER HOCAMIZ TARAFINDAN VERİLECEKTİR.

Ock

1 OCAK 2023 E TÜRBE CAMİİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ BULUŞMASIYLA GİRDİK.MESLEK DERSLERİ HOCAMIZ SABRİ EĞRET HOCAMIZIN GÖNÜLLERE HUZUR VEREN KURAN TİLAVETİYLE BİRLİKTE 2023 ÜN İLK SABAH NAMAZINI EDA ETTİK.ÖĞRENCİLERİMİZE VE ONLARA REFAKAT EDEN ÖĞRETMENLERİMİZE HAYIRLI UZUN SENELER DİLİYORUZ.

Ock

Yeni yıla girerken bu yıl son konuğumuz Afyonkarahisar Belediye  Başkanımız Sn.Mehmet ZEYBEK okulumuz öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi.Kendisininde İmam-Hatip Lisesi mezunu olduğunu ,çeşitli zorlukları aşarak ve Nasip, Kader,Takdir konusunun hayatının merkezi olduğunu dile getiren belediye başkanımız,öğrencilerin sorularını yanıtladı.Gençlere verdiği destek çalışmalarından bahsetti,"Ecdada Vefa" Çanakkale gezilerinin son sınıf öğrencilere iki yıldır gezi yaptırdığını ve okul ihtiyaçları noktasında destek verdiğini belirtti.Kendisinden Afyonkarahisarla ilgili yapılacak projeler ve istekler hakkında soruları yanıtladı.Afyonkarahisara teleferik,bilim merkezi yapılması müjdesinin yanında ,doğal yaşam tabiat parkı,,kelebekler vadisi fanus ve bayan bayana konserler verilmesi taleplerinde de bulunuldu.Öğretmenlerle de sohbet eden Sn.Belediye başkanımız Mehmet ZEYBEĞ 'e çok teşekkür edriz.

Ara

AB ERASMUS+PROJE KAPSAMINDA EĞİTİMDE BAŞARILI ÖRNEKLER ETKİNLİĞİ ; Çalışma ve gözlemlerimizi  İSTANBUL KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE  yaptık. Oldukça verimli geçen gezimizde okul tanıtımı ve yapılan çalışmalar hakkında  Okul Müdürü Dr.Özkan ÖZTÜRK başta olmak üzere bizlere sunum yapan ,misafir eden Kartal İmam Hatip Lisesi okul idareci ve öğretmenlerine  çok teşekkür ederiz.Okul tanıtımından  sonra unutulmaz güzel anılarla İstanbul'u gezdik, gördük,hissettik ve  dinledik gözlerimiz kapalı.Güzele yolculuk yaptık güzel yolcularla. Katılım sağlayan öğretmenlerle mazide kalan hoş bir sada olsun dileğiyle .

Ara

KUR'AN-I KERİM OKUNUŞUNUN ARDINDAN ARAPÇA EZGİ VE FIKRALARLA BİRLİKTE YARIŞMA YAPILDI. RENKLİ,HIZLI VE FARKLI SORULARLA YARIŞAN ÖĞRENCİLERİMİZ YARIŞMA SONRASI ÖDÜLLENDİRİLDİ.ARAPÇA DERSİNİ EĞLENCELİ BİR YARIŞMAYLA ÖĞRENCİLERİMİZİN İSTİFADESİNE SUNAN ARAPÇA ÖĞRETMENİ GÜLSEN ÖLMEZ E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Son sınıf öğrencilerimize yönelik ara tatil kampımız 30  Ocakta başlıyor.Konu tekrarı,DYK kursları ve deneme sınavlarımızla birlikte yürütülecek olan tyt kampımızın tüm öğrencilerimiz açısından başarılı ve verimli olmasını dileriz.Okul Müdürü Alaattin YILMAZ ,12.sınıflardan sorumlu idarecimiz Nesifet ÇETİNGÜL ve Pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız Ayşe TURAN BALKAN tarfından öğrencilerle  toplantı yapılmış olup uygulama hakkında bilgi verildi.

Ara

İmam Hatip ortaokulları 8.sınıf öğrencilerine yönelik kazanım değerlendirme sınavları kız öğrencilerimizi okulumuzda ağırladık.Sınav ve beraberinde okulumuzu tanıtma etkinliği ile beraber ikramlar sunuldu. Geleceğimizin öğrencileriyle bugünden güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yüreğimin yarısı Mekke, geri kalan da Medine'dir. Üstünde bir tül gibi Kudüs vardır ; diyen merhum Nuri PAKDİL üstadın dediği gibi bir tül gibi hassas duran Kudüs'ü konuştuk.Elhamdülillah gitmek ,görmek nasip oldu diyen okulumuz öğretmenleri İbrahim ŞİMŞEK,Arif OKUMUŞ, Ayşe TURAN BALKAN VE Hatice GÜLBENİZ hocalarımız Kudüs' olan sevgi ve anılarıyla sohbetimizin sunucuları oldular. Kudüs bizim kutsal emanetimizdir ve onu yalnız bırakmamalıyız mesajıyla oldukça güzel bir söyleşi gerçekleşti.Hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Ara

AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN İNSAN HAKLARINI ANMA HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE ,AFYONKARAHİSAR BARO BAŞKANI AV.TURGAY ŞAHİN tarafından okulumuz öğrencilerine "İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi" konulu sunumunda evrensel mesajlarla ilgili bilgilendirme yaptı.Özellikle İslamiyetin insana,kadına ve çocuğa verdiği önem üzerinde durarak,günümüzde insan haklarına bakış ve uygulamalarda devlet politikaları ve izlenen siyasetin mağdur ettiği ülkeler ile peygamber efendimizin tüm insanlığa verdiği mesajlar ve "VEDA HUTBESİ" nin önemi ve değerini vurguladı.  Güzel ve etkileyici sunumu için Baro Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul Başarı Değerlendirme ;  Şimdiye kadar yapılan tüm deneme sınavlarını okul idaremiz, okul Rehber Öğretmenimizle  29/11/2022 tarihinde   Tarih, Coğrafya ve Felsefe Grubu Zümre Öğretmenlerimizle, 30/12/2022 tarihinde Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenlerimizle, 02/12/2022tarihinde ; Matematik Dersi Öğretmenlerimizle , 05/12/2022 tarihinde  Kimya, Fizik ve Biyoloji Zümre Öğretmenlerimizle   değerlendirme toplantısı yaptık  , başarıyı arttıracak çalışmalar hususunda neler yapılabilir ,öğrenci gelişim ,izlem değerlendirilmesi yapıldı. AKİL in başarısı için özveriyle çelışan tüm öğretmen  arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.