Ekm

Matematik öğretmenimiz Burcu TÜRKBAŞ tarfından organize edilerek başlatılan turnuva öğrencilerimiz tarfından beğeniyle takip edilmektedir. Mangala, bir Türk zeka oyunu olan Köçürme; dünyadaki yaygın adıyla Mankala oyunudur. Gaziantep, Urfa, Hatay gibi illerde oynanan Köçürme oyununun adıdır.Türk zeka oyunu mangala basit görünmesine karşın zekayı oldukça geliştiren eğlenceli bir oyundur.

.

Ekm

22 EKİM Cumartesi günü okul aile birliği toplantısı gerçekleştirildi.Geçen yıl yapılan çalışma ve hizmetler okundu.Gelir -Gider cetveli okundu ve ibraya sunuldu. Okul Müdürü Alaattin YILMAZ  tarfından geçen yıl hizmet yapan OABÜ lerine teşekkür plaketi takdim edildi.Yeni dönem Okul Aile Birliği yönetim kurulu başkan ve üye seçimi yapılarak kendilerine başarılar dileyen velilerimizle toplantımız sonlandı.Toplantı sonunda veliler öğrencilerinin sınıfına geçerek öğretmenlerin durum değerlendirme toplantısına katılmışlardır. Yeni dönemde OAB başkanı Halit ÇORAPÇI ve ekibine başarılar diliyoruz.

Ekm

Anadolu İmam Hatip Lisesi" adıyla devam eden İmam Hatip Okullarında 21. yüzyıl becerileri bağlamında öğrencilerin ilgi, kabiliyet ve kariyer hedeflerine göre eğitim alabilecekleri ''Program Çeşitliliği'' sunulmaktadır. İmam Hatip Okullarının Vizyonu, Misyonu, Dünü, Bugünü ve Geleceği Konularında farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programda okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmeni Sabri EĞRET hocamızın Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra,öğrencilerimiz tarafından  İHL tarihçesi ,dünden bugüne İHL okulları hakkında bilgi verildi.Öğrencilerimiz tarfından hazırlanan ilahiler okundu.Programa katılanların büyük beğenisini kazandı.Emeği geçen okul öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmenler kurulu toplantımız ve akabinde zümre toplantılarımızla yeni dönemde başarılarımızın  gittikçe artması dileğiyle çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Haz

10.Sınıf öğrencilerimizle birlikte Eyüp Sultanda sabah namazıyla başlayan gezimiz oldukça keyifli ve güzel geçti.Günübirlik yapılabilecek bir gezide İstanbulun anahatlarını EYÜP Sultan ,Pier Loti,MİNİATÜRK,Topkapı Sarayı,Sultan Ahmet ,Ayasofya,Gülhaneparkı,Vapur gezisi boğaz turu ,Kız Kulesi,Üsküdardan boğazı seyir ve son olarakta İstanbula Çamlıca tepesinden ,Çamlıca camisinden son seyirle gezimizi noktaladık.Gezimiz oldukça güzel ve kazanımlı geçti.Geziyi düzenleyen başta müdür yardımcımız Mehmet ÖLMEZ beye ve görevli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Haftanın Ayet ve Hadisi Etkinliği Okul Girişindeki LCD Ekranımızda Yayınlanmaya başladı... Meslek dersleri öğretmenimiz YAkup EKİCİ tarafından hazırlanan ayet ve hadisler öğrencilerimizin ve okulumuzu ziyaret eden velilerimizin istifade edbilmeleri için okul girişimizdeki LCD ekranda yayınlanmaya başladı.

Ara

Öğrencilerimizin mesleki gelişim düzeylerini artırmak amacıyla her gün öğle arası okul tatbikat camimizde Kur'an'ın ana konuları ve muhtevasına yönelik buluşmalarımız devam etmektedir. Öğrencilerimize her gün öğle yemeği ikram eden ve kitap desteğinde bulunan Ömer Halisdemir Cami derneğimize teşekkür ederiz.

Kas

Prof. Dr. Hayrettin KARAMAN'ın İmam Hatiplerin yeniden açılışının 70. yıl dönümü vesilesiyle yayınlanan mesajını içeren videosu öğrencilerle paylaşıldı.

Kas

12. sınıflarımıza yönelik yapacğımız 51 denemenin yanında 9 ve 10. sınıflarımıza her dönemde 2 sınav olmak üzere toplmada 4 sınav, 11. sınıflarımıza ise toplamda 12 sınav yaparak onların akademik olarak gelişimleri takip edilecektir.

Kas

Okul mescidimizin yıpranmış olan duvarı Kabe resmi ve Öğretmenimiz Şerife CEYLAN ve öğrencimiz Belinay MISIRLIOĞLU tarafından hat sanatı figürleriyle süslendi.

Kas

Okulumuzda öğrenci tanıma tekniklerinden özel eğitim rehberlik hizmetleri genel müdürlüğü tarafından hazırlanmış olan öğrenci bilgi formu ve sınıf risk haritası formu uygulanmıştır. Ayrıca okul rehberlik servisimizce hazırlanmış olan öğrenci bilgi formu göstergeleri, maddi durum bilgi formu ve öğrenci irtibat bilgileri formları sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından uygulanmıştır. Okul rehber öğretmenimiz tarafından öğrencileri tanımaya yönelik bireysel görüşmeler ve danışmalar yürütülmektedir.