May

Okul kütüphanelerimiz dersten sonra hergün saat 17.30 a kadar açık olup gerek öğretmenlerimizle belli konularda sohbet ve söyleşi,gerekse ders çalışmaları için kaynak ve internetten ödevlerini yapmaktadırlar. Çay ikramı yaparak öğrencilerimizle hayata dair sohbet ve söyleşi ile okulun vazgeçilmezi haline gelen ders sonraları keyifli zamanlar haline gelmektedir. Öğretmenlerimize özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.

May

Sadece bir gün,bir hafta değil bir ömür boyu elimizden geldiğince hayır yapmaya talibiz.Öğrencilerimiz bu seferde "Kudüs "için yardım kampanyası başlattılar. Kendilerine hassasiyetli çalışmaları için teşekkür ederiz.Rabbim hayırların birini bin eylesin,ecrini versin.

May

Geçen yıl mezun olan öğrencilerimizin yerleşme ,başarı ve hazırlık süreçlerini bu yıl mezun olacak öğrencilerimizle paylaşıp konuştuk.Gelecek yıla daha başarılı bir tablo oluşturmak dileğiyle öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

May

Okulumuz 9.ve 10. sınıf öğrencileriyle birlikte Yeşilin başkenti Bursa gezimizi yaptık.Gezide Ulucami,Emir Sultan Cami ve Külliyesi,Yeşil Türbe,Muradiye Külliyesi, Şehit Padişah Murat Hüdavendigarın Kabri,camisi ve Külliyesi,Tarihi Çınar, Panorama Bursa, Hayvanat Bahçesi ve son olarakta Cumalıkızık köyünü gezdik.Gezimiz oldukça verimli ve dolu geçti,Daha güzel zamanlarda buluşmak dileğiyle gezide görev alan idareci ve öğretmenlerimize, geziyi huzurlu bir şekilde tamamlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz il birincisi oldu.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.Ayrıca okul içi sınıflar arası voleybol turnuvası ve bireysel masa tenisi maçları düzenlendi.Katılımın oldukça iyi olduğu ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandığı izlendi.Çalışmalarda yoğun emek harcayan beden eğitimi öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

May

Okul Danışma Kurulu programı kapsamında ;İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Mustafa CAN hocamız tarafından Mesleki tatbikat camimizde söyleşi ve sunum yapıldı.Hocamızın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve İlahiler gönüllerimize huzur verdi.Okul öğretmenlerimizle birlikte söylenen ilahiler kalplerimize şifa oldu.Kendilerine teşekkür ediyor ve bu programların tekrarını istiyoruz.

Nis

AKİLMATO Matematik olimpiyatı sonuçlandı.Yarışmaya katılan tüm ğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.Yarışma sonucunda ilk üç öğrencimizin adı aşağıda belirtilmiştir.Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

1. MERKEZ / Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu MUHAMMED ENES DEMİREL
2. MERKEZ / Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu YUSUF MERT BOLAT
3. MERKEZ / Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ZEYNEP AYKANAT

May

Okulumuz 9.sınıf öğrencileri Prof.Dr.Fuat SEZGİN Vakfı tarafından düzenlenen konferansa katıldı. Prof.Dr. Mustafa Şahin tarafından lise öğrencilerine sunum yapıldı.

Nis

Kimya,Fizik ,Biyoloji derslerimizle birlikte Kur'an-ı Kerim derslerimizi de uygulamalı olarak atölye ve laboratuarlarda uygulamalı olarak işliyoruz.

Nis

15-23 Nisan tarihleri arasında ara tatil kampımız planlanarak öğrencilerimize bilgi verildi.

Nis

Aile Danışmanı Müjgan GÖLCÜK YAĞCI tarafından öğretmenlerimize yönelik etkili iletişim ve beden dili konusundaseminer verildi.Kendisine güzel sunumu ve sohbeti için teşekkür ederiz.

Nis

12.Sınıflara yönelik okul rehber öğretmenimiz Ahsan Mutlu Paşa tarafından motivasyon semineri düzelendi.En büyük itici gücün kendimiz olduğu ve az bir zaman kala yarışı bırakmamanın önemi vurgulandı.

Nis

Afyonkarahisar Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak; Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Eğitimde Tek Yürek Projesi kapsamında kardeş okulumuz olan Gaziantep Nizip Abdülhamit Han Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne        12.555,00 TL nakdi yardım, 1 Koli Afyon Lokumu, 8 Koli Okuma ve Yardımcı Kaynak Kitapları, 12. Sınıf öğrencilerimize 150 adet TYT Deneme Kitapçığı, 1 Koli Kız Öğrencilerimiz için Şal ve Manevi destek olarak da 51 Adet Depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz için HATM-İ ŞERİF takdim edilmiştir. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin. Depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz için Öğretmen ve Öğrencilerimizin okumuş oldukları 51 Hatm-i Şerif’in toplu duası yapıldı. Rabbim kabul buyursun. Afyonkarahisar’dan selamlar

Nis

Öğrencilerimiz Kur'an Kursu , Ömer Halis Demir eğitim ve tatbikat  camimizde  camiye gelen kişilerle beraber mukabele okuyup, sohbet etmektedir.

Nis

BİZLER GELECEĞE SEVGİ ,GÜVEN ,İNANÇ VE BİLGİ İLE HAZIRLANAN ,HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR DÜSTURUYLA ÇALIŞACAK GENÇLERİZ.