Ekm

Eğitim Bir-sen'in düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Ekm

Evliya Çelebi öğrenci hareketliliği programında Giresun'dan gelen misafirlerimiz, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Sandıklı Yaren gecesinde hem Yaren kültürünü öğrendik ve ortaoyunları ve halk oyunları ile oldukça eğlenceli vakit geçirdik.

Ekm

Okulumuzun 12 öğrencisi ve 2 öğretmeni, “Evliya Çelebi’nin İzinde” isimli bir proje kapsamında 2-7 Ekim tarihleri arasında Giresun’a bir gezi düzenledi. Gezi boyunca öğrencilerimiz, Evliya Çelebi’nin Seyahatname adlı eserinde anlattığı Giresun ve çevresindeki tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yerinde görme fırsatı buldular.

Akil:2 - Bahçeşehir:1

Eyl

Seyyah Evliya Çelebi'nin ismi verilen değişim programıyla öğrenciler eğitim öğretime devam ederken farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanıyacak, tarihi ve kültürel miras bilinci kazanacak, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılacaktır.Okulumuz öğrencileri 1-7 Ekim tarihleri arasında Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesine ziyarette bulunarak projeyi gerçekleştireceklerdir.8-14 Ekim tarihleri arasında Giresun paydaş okulumuz AFYONKARAHİSAR'a  ziyarette bulunarak Seyyah Evliya Çelebi projesini tamamlayacaklardır.

Eyl

Okul Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Mevlidi Şerif programımız kalplerimize huzur verdi.

Eyl

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz mevcut 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri okul bahçemizde düzenlemeler yaptılar.

Eyl

16 Eylül Cumartesi günü itibariyle Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamıştır.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Ruveyda AK AYT  sözel 125. si olarak yüzümüzü güldürdü.İstanbul Hukuk Fakültesine yerleşen öğrencimiz yaptığı konuşmayla okulumuzu oldukça güzel temsil etmiştir. Sözel alanda AYT 376.sı olan öğrencimiz Selma Karpuz da Boğaziçi Tarih bölümüne yerleşti.Afyonkarahisar Valimiz Sayın Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI Afyonkarahisardaki çeşitli alanlarda ilk binde derece yapan öğrencilerimizle sohbet ederek kendilerine ödül takdiminde bulundu.Ayrıca okul öğretmenlerimizden Yakup EKİCİ hocamızın oğlu Afyonkarahisar tarihinde bir ilke imza atarak YKS AYT eşitağırlık alanında TÜRKİYE 1. si olmuştur.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder gelecekte de bu türden başarıların olmasını temenni ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz pansiyonunda kalacak öğrencilere okulumuzun pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı Ayşe Turan Balkan tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

AKİL ailesi olarak sene başı motivasyon kahvaltımızla yeni eğitim öğretim yılına hazırız.Tüm öğrencilerimizi pazartesi sabah saat 08,15 te İstiklal Marşımızı okuyarak  derslere başlamaya davet ediyoruz.Mutlu ve başarılı bir yıl geçirmek geçirmek dileğiyle.

Ağu

ÖNEMLİ DUYURU !  PANSİYONUMUZ 11 EYLÜL PAZARTESİ SABAH  SAAT 09.00 DA  AÇILACAKTIR.    2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılında pansiyonda kalmak için paralı-parasız başvuru yapan tüm öğrencilerimiz pansiyona yerleştirilmiştir.Başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi dileriz.Pansiyonumuzun ev konforunda ve evimiz gibi sorumluluğumuzda olduğunu unutmayalım.Görev,ödev,hak ve sorumluluklarını bilen gençler olarak okulumuza hoşgeldiniz diyoruz.Pansiyona getirilecek malzemeler listesi aşağıda gösterilmektedir.