Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
HAMİDİYE MAH. 94 SK. KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 2/3 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye ahlaka ve kürtürel mirasa saygı duyan bir din öğretimi anlayışını benimseyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Eğitim ve öğretimde toplam kaliteyi yakalayan, Öğrencileirimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, Kendine güvenen özgür ve özgün tanımlamasına uygun birer bireyler olarak yetiştiren, değişen ve gelişen çağın gereksinmelerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gereçleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak istiyoruz.
Yatakhane Koğuşu :61
Doğal Gaz
İngilizce Arapça
Şehir içi dolmuş
Hamidiye mahallesi 94. sokak no:2 AFYONKARAHİSAR
İl Merkezi
Taban puan 377 Tavan puan 453
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzdan 2018/2019 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz Başta Diş Hekimliği Fakültesi olmak üzere İlahiyat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mütercim Tercümanlık vb. bölümlere yerleşmişlerdir. Okulumuz Proje bölümünden ilk olarak 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında mezun verecektir.
voleybol-hentbol il düzeyinde birincilik ve diğer dereceler
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK BİLİM ETKİNLİKLERİ-AKIL OYUNLARI SINIFI-BİLGİSAYAR SINIFI-STEM VE ROBOTİK KODLAMA SINIFLARI
Proje Çalışmaları
GENÇLİK OYUNLARI-ERASMUS+(FARKLI ÜLKELERE EĞİTİM ZİYARETLERİ)-TEACHER02 (EĞİTİM DE TEKNOLOJİNİN EN AKTİF ŞEKİLDE KULLANILMASI)- BESLENMENİN MATEMATİĞİ
ERASMUS+ VE TEACHER02
Diğer Hususlar
OKULUMUZ TÜM TEKNİK DONANIM VE İMKANLARA SAHİP İSMİNİN HAKKINI VEREN FEN VE SOSYAL BİLİMLERDE AKADEMİK BAŞARIYI HEDEFLEYEN AYNI ZAMANDA KENDİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNDEN DE KOPMAYARAK İNANCI VE İTİKADI SAĞLAM ÜLKEMİZİ BİR ADIM DAHA İLERİYE GÖTÜREBİLECEK BİREYLER YETİŞTİRME AZMİNDE VE GAYRETİNDEDİR.