Alaattin YILMAZ - Okul Müdürü

1973 yılında Afyonkarahisarda doğdum. İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi Afonkarahisar Merkez  İmam Hatip Lisesinde okuyarak 1991’de mezun oldum. Daha sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldum.

1996 yılında Kütahya- Aslanapa ilçesinde Aslanapa İHL’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak ilk görevime başladım. 9 yıl bu ilçede görev yaptım. Askerliğimi 1998 yılında Asteğmen Öğretmen olarak Diyarbakır – Kocaköy ilçesinde yaptım. 2005 tarihinde Afyonkarahisar Gebeceler Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptım. 2006 yılından itibaren Afyonkarahisar’da okul  yöneticiliğinin her kademesinde yaptım.  2006-2012 yılları arasında Merkez Methiye Dumlu Ortaokulu’nda Müdür Yardımcılığı yaptım. 2012- 2013 yılları arasında 1.5 yıl Merkez Ticaret Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı yaptım. 2013 yılından itibaren yaklaşık 9 yıldır Kadınana İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptım. Okul idareciliğimizde zorunlu rotasyon olduğu için kısa süreli Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu’nda okul müdürü olarak görev yaptım. 19/07/2022 tarihinden itibaren Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine okul müdürü olarak atandım ve bu görevime devam etmekteyim.