OKULUMUZA LGS SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZE HOŞGELDİNİZ DİYORUZ.

Değerli öğrencilerimiz.Bu yıldan itibaren dört yıl boyunca alacağınız eğitim ve öğretim hizmetlerinin merkezi okulumuza hoşgeldiniz.Sevgi ve saygı ortamında kendisyle ,ailesiyle ve içinde yaşadığı toplumun bireyleriyle barışık ,okulun imkanlarını sosyal ve akademik gelişimi için kullanan vatanını seven bireyler olmanız için öğretmenleriniz olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Okulumuza ilçelerden ve merkez köylerden gelecek öğrencilerimizden pansiyona başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz ekteki belgeleri doldurarak 15-23 Ağustos tarihleri arasında okul idaresine başvurmaları önemle duyurulur.Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.Evraklar uzak mesafeden yakın mesafeye doğru liste halinda sıralanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir.Başvuru yapacakların dikkatine.Öğrencilerimiz okul evraklarını doldurarak kayıt yaptırmak için okulumuza başvuru yapabilirler.Hepinize başarılı ve mutlu bir yıl geçrmeniz dileğiyle iyi tatiller dileriz.

Yayın: 08.08.2023 - Güncelleme: 08.08.2023 16:45 - Görüntülenme: 307