Okul Dergimizi İl Milli Eğitim Müdürüne Taktim Ettik

Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ilk defa “LİK” isimli bir edebiyat ve kültür dergisi çıkardık. İlk sayımızda ağırlıklı olarak 2O23 ‘ te yaşanan ve tüm dünyanın kalbini bir ruhta toplayan, acı ve zulümle nefesleri kesilen "Filistin " den ağırlıklı olarak bahsettik. Onlara dilimizden, kalemimizden geldiği kadar ses vermek istedik. Bununla beraber ,;özgün yazı , şiir, resim ve denemelerin yanı sıra zümre öğretmenlerimizin de katkılarıyla dergimizi  düzenledik.

Uzun uğraşlar neticesinde ortaya çıkardığımız bu dergiyi bugün Okul İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte   Şube Müdürü Abdullah Kaya’nın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi ’ye takdim ettik. Milli Eğitim Müdürümüz dergiyi inceleyerek çok beğendiklerini ifade ettiler ve dergide emeği geçen tüm arkadaşlara ve öğrencilerimize teşekkür ettiler.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 16:48 - Görüntülenme: 44