Akil'den Akü İlahiyata Ziyaret

Öğrencilerimiz üniversite/fakülte tanıtım gezileri kapsamında Meslek Dersleri öğretmenleri İbrahim Şimşek, Sabri Eğret ve Tarih öğretmeni Semra Peker ile Akü İlahiyat Fakültesini ziyaret ettiler. Fakültenin öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin Havuz’un rehberliğinde kütüphane, yemekhane, kantin ve okul binası tanıtıldı, fakülte yönetimi ve öğretim üyeleri odalarında ziyaret edildi. Öğr. Gör. Kadir Yıldırım’ın Tashihi Huruf; Doç. Dr. Eyüp Kurt’un Siyer dersine iştirak edilerek hocalar tarafından ilahiyat alanında bazı bilgiler verildi. Akabinde fakülte toplantı salonunda Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Emin Seyhan tarafından çay ve kek ikramı eşliğinde öğrencilere motivasyon içerikli konuşma yapıldı.Bizlere gösterdikleri ilgi için hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

26-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 08:53 - Görüntülenme: 217